Gewrichtsklachten / atrose — Vesta Twente

Gewrichtsklachten komen bij alle leeftijden voor. Vaak is het zelfs bij een sporter de vraag of het wel uit het gewricht komt of dat de klachten worden veroorzaakt door weefsel buiten het gewricht. Het is dan ook belangrijk om goed onderzoek te doen naar de oorzaak van de klachten en hier samen een behandelplan op in te stellen.

Bij de patiënten met artrose kunnen we gebruik maken van therapie in het water om de druk te verminderen op momenten dat de pijn heftig is, en kunnen we de fitness in gaan om de kracht te verbeteren op het moment dat het al beter gaat.

Ook voor de sporter met klachten kunnen we gebruik maken van het water. Het lijkt laag qua intensiteit maar wacht maar een dag af! Ook hier zullen wij de behandeling zo persoonlijk mogelijk afstemmen op de klachten, en vooral het doel van de patiënt.

Er zal een zo ideaal mogelijke afstemming zijn tussen training (in het water dan wel in de fitness) gecombineerd met therapieën in de behandelkamer.

Met de therapieën die wij aanbieden zoals Dry Needling, FDM en Medical Taping kunnen wij heel specifiek zorgen dat de druk afneemt in het gewricht, en het weefsel rondom ontspant en versoepeld. Dit is ook heel belangrijk bij overbelastingen van de spieren en pezen.

Mocht je benieuwd zijn of wij wat voor jou kunnen betekenen laat jou gegevens achter op de site en nemen we zo snel mogelijk contact op, of bel naar 0541-700202.