Niels Engberink

Hoi, ik ben Niels

In 2021 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan hogeschool Saxion in Enschede. Tijdens mijn opleiding en verschillende stages heb ik gemerkt dat ik veel affiniteit heb met sportfysiotherapie en daarom ben ik in februari 2022 gestart met de master musculoskeletaal om sportfysiotherapeut te worden. In deze tijd heb ik veel ervaring op mogen doen met het begeleiden en revalideren van (top)sporters. Zo verzorg ik jaarlijks de sportfysiotherapie op het internationale professionele tennistoernooi van de ITF in Oldenzaal. Op dit toernooi komen tennissers van over de hele wereld met een plaats tussen de 120 en 1000 op de wereldranglijst.

Zelf ben ik ook graag de hele dag bezig met sport en speel ik al jaren in het eerste team van hockeyclub O.H.C. Bully in Oldenzaal.

Naast mijn master zal ik verschillende cursussen gaan volgen om mijzelf te blijven ontwikkelen als therapeut en patiënten met hun (sport) specifieke klachten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Hieronder vindt u een overzicht van de opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd.

  • Bsc. Fysiotherapie (Saxion): 2017 – 2021
  • Msc. Sportfysiotherapie (Saxion): 2022 – 2025
  • Voetbal medische Symposium (KNVB Campus): 2022, 2023, 2024
  • FBK Games Sportmedisch Congres (Ocon): 2023

Kom met ons in contact

Heb jij het idee dat ik u kan helpen met uw klachten? Plan dan rechtstreeks een afspraak bij mij in of neem contact met mij op. Ik sta klaar om u te helpen uw doelen te bereiken en u te begeleiden op weg naar een snel en veilig herstel.

  • Snel geholpen
  • Gespecialiseerde therapeuten
  • Hoge klantentevredenheid
BEL NAAR (FYSIOTHERAPIE)
BEL NAAR (OSTEOPATHIE)
STUUR ONS EEN MAIL

    * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.