Manuele Therapie Marsman wat is dat?

De Methode Marsman kijkt heel individueel naar de mens. Er wordt gewerkt met 128 verschillende typen ruggen. Binnen deze 128 typen ruggen wordt er weer individueel naar accenten gekeken. Aan de hand van houdings- en bewegingskenmerken wordt een zogenaamde typediagnose gemaakt. Hierbij wordt middels verschillende testjes gekeken naar voorkeurshoudingen, wat is dominant.

MTM behandeling

De behandeling

Meestal worden passieve mobilisaties toegepast. Daarbij tracht de therapeut voorzichtig de beweeglijkheid in de gewrichten te vergroten. Hij houdt daarbij rekening met uw klachten, uw beperkingen en uw voorkeursmobiliteit. Daardoor is deze methode vrijwel pijnloos. Om het effect van de mobilisatie te vergroten, zal soms van u gevraagd worden een lichte tegendruk te geven. De gebruikte technieken zijn ongevaarlijk.

Kom met ons in contact

Denk je dat MTM wat voor jou kan zijn, plan dan een afspraak in via onderstaande button. Wil je graag eerst wat informatie of advies over de klacht kunt u ons uiteraard ook mailen of bellen.

  • Snel geholpen
  • Gespecialiseerde therapeuten
  • Hoge klantentevredenheid
BEL NAAR (FYSIOTHERAPIE)
BEL NAAR (OSTEOPATHIE)
STUUR ONS EEN MAIL

    * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.