Jonne Doornberg

Hoi, ik ben Jonne

In 2016 studeerde ik als fysiotherapeut af aan Saxion Hogeschool. In mijn eerste jaren ervaarde ik veel plezier en voldoening bij het helpen van kinderen. Ze weer in beweging helpen. Hierdoor ben ik in 2020 gestart met de Master Kinderfysiotherapie in Breda bij Avans+. In 2023 heb ik de opleiding afgerond na het uitvoeren van een interessant onderzoek over ademhalingsproblemen bij kinderen. Dit is een doelgroep die ik veel zie vanuit het MST.

In de jaren ervoor heb ik nog verscheiden cursussen gevolgd om mij ook als algemeen therapeut te blijven ontwikkelen. Met het werk als kinderfysiotherapeut ben ik betrokken bij de zwemlessen in Oldenzaal en werk ik nauw samen met een kinderpodotherapeut waarmee we een kindervoetenspreekuur hebben.

Ik werk voornamelijk in Oldenzaal en ben de woensdagmiddagen in Enschede te vinden. Naast het werk als kinderfysiotherpeut ben ik een trotse vader van mijn dochter, en ben ik graag met haar en mijn vrouw buiten in de natuur.

Certificaten

  • Meten en testen
  • Sportblessures bij kinderen
  • Powertraining bij kinderen met Cerebrale parese
  • Groei-en overbelastingsklachten bij jonge adolescenten

Kom met ons in contact

Heb jij het idee dat ik u of uw kind(eren) kan helpen met de klachten? Plan dan rechtstreeks een afspraak bij mij in of neem contact met mij op. Ik sta klaar om u te helpen uw doelen te bereiken en u te begeleiden op weg naar een snel en veilig herstel.

  • Snel geholpen
  • Gespecialiseerde therapeuten
  • Hoge klantentevredenheid
BEL NAAR (FYSIOTHERAPIE)
BEL NAAR (OSTEOPATHIE)
STUUR ONS EEN MAIL

    * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.