Revalidatie

Stap voor stap naar herstel

Heb je een blessure opgelopen of een operatie ondergaan en sta je nu voor de uitdaging van fysiotherapie revalidatie? Geen zorgen, wij staan klaar om jou te helpen weer op het juiste spoor te komen! Bij Vesta Twente hebben we alles in huis om je te begeleiden op jouw weg naar herstel. Benieuwd wat we te bieden hebben qua revalidatie fysio in Oldenzaal? Lees dan snel verder.

revalidatie behandeling

Revalidatie na heupoperatie

Het herstel na een heupoperatie kan behoorlijk lastig zijn, maar geen zorgen, we’ve got your back (en heup)! Onze fysiotherapeuten zullen je begeleiden bij de revalidatie na je heupoperatie. De verschillende technieken en oefeningen van fysio na je heupoperatie helpen je om de kracht en mobiliteit in je heup te herstellen.

Revalidatie schouderoperatie

Heb je fysiotherapie na je schouderoperatie nodig? Met de juiste begeleiding ben je snel weer terug in actie! Samen met jou werken we aan een persoonlijk plan voor de revalidatie na de schouderoperatie, zodat je zo snel mogelijk weer kunt genieten van een pijnvrije en beweeglijke schouder.

Kom met ons in contact

We staan te popelen om je te helpen terug te keren naar waar je wilt zijn; fit, gezond en gelukkig! Plan snel een afspraak in via onderstaande button. Wil je graag eerst wat informatie of advies over de klacht kunt u ons uiteraard ook mailen of bellen.

  • Snel geholpen
  • Gespecialiseerde therapeuten
  • Hoge klantentevredenheid
BEL NAAR (FYSIOTHERAPIE)
BEL NAAR (OSTEOPATHIE)
STUUR ONS EEN MAIL

    * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.