Tarieven — Vesta Twente

Fysiotherapie

Als je aanvullende verzekerd bent voor fysiotherapie dan declareren wij de behandelingen direct bij de zorgverzekeraar, het aantal behandelingen is afhankelijk van het zorgpakket dat je hebt gekozen. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars!

Wanneer je jonger bent dan 18 worden de fysiotherapie behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed.

Indien je NIET aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, of door de behandelingen heen bent, gelden de volgende tarieven voor fysiotherapeutische zorg. Hiervoor zal je de factuur direct meekrijgen of per mail ontvangen.

Zitting fysiotherapie€ 36,00
Screening€ 15,00
Screening, intake en onderzoek (eerste consult)€ 50,00
Intake en onderzoek na verwijzing huisarts/specialist€ 46,00
Toeslag voor uitbehandeling€ 15,00
Rapportages zorginstellingen/schadeletsel€ 82,50
Niet nagekomen afspraak€ 32,50

Osteopathie

Osteopathie valt onder alternatieve geneeskunde en wordt vrijwel door alle zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het is raadzaam om hierover navraag te doen bij je eigen zorgverzekeraar. Mocht je een handig overzicht willen hebben welke verzekeraars welke bijdrages vergoeden kijk dan hier.

Wij kunnen niet zelf declareren bij de zorgverzekeraar voor osteopathische zorg, je zal zelf de factuur moeten indienen bij de zorgverzekeraar. Deze factuur krijg je aan het eind van de behandeling mee.

Consult Osteopathie€ 95,00
Kort consult Osteopathie *€ 55,00
Korte consulten zijn hoofdzakelijk voorbehouden voor baby’s en jonge kinderen, en behandelingen die minder tijd vergen dan normaal.

Onverhoopt verhinderd?

Wanneer je verhinderd bent, of wegens omstandigheden niet op de gemaakte afspraak kunt komen, dien je dit minimaal 24 uur van tevoren aan te geven via telefoon of e-mail. Wanneer niet tijdig wordt afgezegd, zullen de kosten voor het consult in rekening worden gebracht.

Voor de Fysiotherapie betekent dit dat je een particuliere nota ontvangt, welke niet kan worden ingediend bij de zorgverzekeraar, omdat deze voor niet geleverde zorg is.