Meniscus letsel

Meniscus letsel

Meniscusklachten kunnen zeer belemmerend zijn in het dagelijks leven en zeker met het uitoefenen van sport. In tegenstelling tot wat er eerder werd gedacht, is een kijkoperatie om een deel van de meniscus weg te knippen niet succesvoller dan behandeling zonder operatie. Zeker niet als dit word beoordeeld op basis van de beperkingen van de knie (1)

meniscus behandeling

Als deze voorwaarden goed zijn dan word met de Sportfysiotherapeut gewerkt aan verdere opbouw van kracht en stabiliteit van de knie en het hele keten van bewegen. Door onze integrale visie op het lichaam kunnen wij inzoomen op de klacht als het nodig is en lokaal problemen corrigeren maar ook uitzoomen om weer door middel van training snel weer op het oude niveau terug te zijn.

Kom met ons in contact

Heeft u meniscus klachten? Plan dan een afspraak in via onderstaande button. Wil je graag eerst wat informatie of advies over de klacht kunt u ons uiteraard ook mailen of bellen.

  • Snel geholpen
  • Gespecialiseerde therapeuten
  • Hoge klantentevredenheid
BEL NAAR (FYSIOTHERAPIE)
BEL NAAR (OSTEOPATHIE)
STUUR ONS EEN MAIL

    * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.