Hydrotherapie

Hydrotherapie: Herstel in het water

In deze blog willen we de voordelen van hydrotherapie delen en waarom het een effectieve behandeling kan zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Binnen onze locatie “Sportcentrum Vondersweijde”, beschikken wij over een 25 meter wedstrijdbad en verwarmd recreatiebad met verschillende dieptes van 0,40 mtr- 1,20 mtr.

Voordelen van Hydrotherapie voor Kinderen:

  1. Verbeterde motorische vaardigheden: Hydrotherapie biedt een stimulerende omgeving voor kinderen om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen, zoals balans, coördinatie en kracht.
  2. Verhoogde zelfvertrouwen: Kinderen ervaren vaak plezier en succes in het water, wat hun zelfvertrouwen kan vergroten en hen aanmoedigt om nieuwe vaardigheden te proberen.
  3. Pijnverlichting bij kinderen met neurologische aandoeningen: Voor kinderen met neurologische aandoeningen zoals cerebrale parese kan hydrotherapie verlichting bieden van spierspasmen en pijn, terwijl het tegelijkertijd de mobiliteit verbetert.
  4. Sociale interactie: Hydrotherapie kan ook sociale interactie bevorderen tussen kinderen, wat gunstig is voor hun emotionele en sociale ontwikkeling.
Hydrotherapie behandeling

Kom met ons in contact

Denk je dat hydrotherapie wat voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om naar je te luisteren, je te ondersteunen en je te helpen bij het vinden van verlichting en het verbeteren van jouw kwaliteit van leven.

  • Snel geholpen
  • Gespecialiseerde therapeuten
  • Hoge klantentevredenheid
BEL NAAR (FYSIOTHERAPIE)
BEL NAAR (OSTEOPATHIE)
STUUR ONS EEN MAIL

    * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.