Hoofdpijnklachten — Vesta Twente

Als je hoofdpijn hebt kan dat ontzettend beperken in het functioneren. Vaak kunnen we niet goed doorwerken en worden we belemmerd in onze hobby’s en privéleven. De redenen, en ook de locaties, kunnen ontzetten uiteenlopen. Zo zijn er verschillende sites waar de locaties van de pijn in verband wordt gebracht met de oorzaak van de pijn, dit is een goede indicator waar gezocht moet worden naar de oorzaak.

Binnen de osteopathie kijken we nog verder dan alleen de pijn, we gaan op zoek naar waar de bron van het probleem zich bevindt. Het komt namelijk niet altijd uit de nek of door een allergie, en het hoeft al helemaal geen blijvend probleem te zijn na een whiplash. Er zijn heel veel redenen waardoor hoofdpijnklachten kunnen opkomen en blijven, en we zullen daarom uitgebreid onderzoek doen om de oorzaak te achterhalen.

Verdere toelichting over wat ik als osteopaat voor jou kan betekenen is het beste voor iedereen individueel, omdat de oorzaken heel erg verschillen per type hoofdpijn en patroon van opkomen. Laat daarom gerust een bericht achter op de site en neem ik zo snel mogelijk contact met je op, of bel naar 0541-291105.