Kinderfysiotherapie Oldenzaal

Kinderfysiotherapie in Oldenzaal

Bezoek Vesta Twente in Oldenzaal en Enschede voor goede kinderfysiotherapie. Bij kinderfysiotherapie is het essentieel om de ontwikkeling en de groei van het kind zorgvuldig bij te houden. In tegenstelling tot volwassen groeien kinderen hard. Daarom is de groei de belangrijkste factor tijdens de behandelingen.

Vergoeding kinderfysiotherapie

De huisarts of een andere specialist verwijst het kind door naar een kinderfysiotherapeut, maar het kind kan sinds januari 2006 ook zonder verwijzing terecht bij de kinderfysio. Vanuit de basisverzekering worden er in de eerste lijn 18 behandelingen vergoed, mits deze worden gegeven door een geregistreerde kinderfysiotherapeut.

Kom met ons in contact

Staat jou klacht hier niet tussen en ben je toch benieuwd of onze osteopaat wat voor je kan betekenen? Plan dan een afspraak in via onderstaande button. Wil je graag eerst wat informatie of advies over de klacht kunt u ons uiteraard ook mailen of bellen.

  • Snel geholpen
  • Gespecialiseerde therapeuten
  • Hoge klantentevredenheid
BEL NAAR (FYSIOTHERAPIE)
BEL NAAR (OSTEOPATHIE)
STUUR ONS EEN MAIL

    * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.