Buikklachten — Vesta Twente

Iedereen heeft wel eens buikpijn gehad. Soms hebben we wat verkeerds gegeten of is er een andere reden voor, maar deze is dan in minuten of uren weer voorbij. Bij sommigen is buikpijn echter een probleem dat ze bijna dagelijks ervaren.

Veel buikpijnklachten worden in verband gebracht met de darmen. Ook in de praktijk zie ik dat de darmen vaak de bron van de pijnklachten zijn. Maar de vraag is dan altijd, waarom zijn de darmen ontregeld? Is de oorzaak voeding, leefstijl, of hebben we misschien te maken met een intolerantie?

De darmen zijn een belangrijke schakel in ons lichaam. Ze spelen een rol in het immuunsysteem, uitscheiding van afvalstoffen en natuurlijk opname van voedingsstoffen. In al deze systemen kan het dan ook mis lopen, met als gevolg …. buikpijn.

De osteopaat zal uitgebreid de systemen onderzoeken en behandelen, vaak merk je op korte termijn al verbetering van klachten. Mocht het nodig zijn werk ik samen met de orthomoleculaire therapeuten van Fuego, die jou nog beter kunnen begeleiden naar een gezond leef en voedingspatroon.

Mocht je benieuwd zijn of ik wat voor jou kan betekenen laat dat jou gegevens achter op de site en dan neem ik zo snel mogelijk contact op, of bel naar 0541-291105.