Nek en rugklachten — Vesta Twente

Nek en rugklachten zijn de meest voorkomende klachten waarvoor mensen een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Ook is het een van de meest voorkomende redenen voor ziekmeldingen van werk, en het niet kunnen uitvoeren van hobby’s/sport.

De redenen voor het ontstaan zijn heel gevarieerd. Er zijn vaak meer factoren van invloed die gezamenlijk de oorzaak zijn van het ontstaan en onderhouden van de klachten. Zo wordt vaak werkhouding, zittend werk, littekens/operaties, (in)activiteit en leefstijl genoemd. Maar eigenlijk is dit nog maar een klein aantal van de mogelijke medeoorzaken.

Het is daarom heel belangrijk om de klachten goed inzichtelijk te maken en er een effectieve behandeling voor in te zetten. Vooral als de klachten al lang aanwezig zijn, of steeds terugkeren, zal hier multidisciplinair naar moeten worden gekeken. Wij werken dan ook samen met meerdere disciplines waaronder podotherapie, osteopathie, personal training en nog meer mocht dit nodig zijn.

Mocht je willen weten of wij wat voor je kunnen betekenen? Laat jou gegevens achter op de site, of bel naar 0541-700202.