Veldrevalidatie

Terugkeren naar je sport met veldrevalidatie bij Vesta Twente

Welkom bij Vesta Twente, dé plek waar zorg en expertise samenkomen. Onze sportfysiotherapeut gaat een stap verder in het herstelproces en introduceert een belangrijke behandelmethode: veldrevalidatie. Laat ons je meenemen op een reis door de kracht van veldrevalidatie en ontdek hoe dit jou kan helpen om sneller en sterker terug te keren naar je favoriete sport.

Wat Doet de Sportfysiotherapeut Tijdens Veldrevalidatie?

Onze sportfysiotherapeut begeleid je persoonlijk tijdens de veldrevalidatie. Enkele activiteiten die je kunt verwachten zijn:

  • Individuele Beoordeling: Een grondige evaluatie van je blessure en sport-specifieke behoeften om een op maat gemaakt revalidatieprogramma te ontwikkelen.
  • Functionele Oefeningen: Gerichte oefeningen die zijn ontworpen om je spieren, gewrichten en zenuwstelsel te trainen in de context van je sport.
  • Techniektraining: Verbetering van je sporttechniek om toekomstige blessures te voorkomen en de prestaties te optimaliseren.
  • Conditietraining: Opbouwen van uithoudingsvermogen en kracht om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.
  • Advies en Educatie: Inzicht geven in de oorzaken van je blessure en hoe je deze in de toekomst kunt voorkomen.
veldrevalidatie behandeling

De combinatie van functionele training, specifieke techniekverbetering en een realistische omgeving maakt veldrevalidatie een uitstekende keuze voor het herstel van deze en vele andere sport gerelateerde blessures.

Kom met ons in contact

Heeft u last een sportblessure? Plan dan een afspraak in via onderstaande button. Wil je graag eerst wat informatie of advies over de klacht kunt u ons uiteraard ook mailen of bellen.

  • Snel geholpen
  • Gespecialiseerde therapeuten
  • Hoge klantentevredenheid
BEL NAAR (FYSIOTHERAPIE)
BEL NAAR (OSTEOPATHIE)
STUUR ONS EEN MAIL

    * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.