Artrose

Artrose behandeling fysiotherapie

Heb je last van artrose? Een bijzonder vervelend, maar veelvoorkomend probleem. Artrose is de vermindering van het kraakbeen in een gewricht. Jong en oud kan ermee te maken krijgen en de klachten variëren van mild ongemak tot ernstige pijn. Artrose is onomkeerbaar, maar wist je dat fysiotherapie bij artrose kan helpen de symptomen te verlichten? Bij Vesta onderzoeken we de oorzaak van jouw klachten grondig, om vervolgens een behandelplan op te stellen dat specifiek gericht is op het verlichten van jouw klachten.

Artrose nek fysiotherapie

‘A pain in the neck’. Dat is artrose in de nek, letterlijk en figuurlijk. Pijn en stijfheid beperken je bewegingen. Fysiotherapie voor artrose in de nek kan je verlichting geven. Met de juiste behandeling en doelgerichte oefeningen zorgen we voor vermindering van de pijn en ontspanning van de omringende spieren. Dat maakt het uitvoeren van je dagelijkse bezigheden weer een stuk makkelijker.

Artrose knie fysiotherapie

Artrose in de knie is behoorlijk vervelend, toch? Dat knagende gevoel, vooral bij het bewegen, kan je humeur flink beïnvloeden. Gelukkig zijn er manieren om ermee om te gaan en stap voor stap weer meer vrijheid te krijgen. Met onze gespecialiseerde fysiotherapie voor artrose in de knie helpen we jou om de pijn te verminderen en je leven weer in beweging te brengen.

Artrose behandeling

Kom met ons in contact

Als je last hebt van artrose, kan fysiotherapie echt helpen. Fysio bij artrose kan je gewrichten soepeler maken en ervoor zorgen dat je beter kunt bewegen zonder zoveel pijn. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij het omgaan met artrose? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om naar je te luisteren, je te ondersteunen en je te helpen bij het vinden van verlichting en het verbeteren van jouw kwaliteit van leven.

  • Snel geholpen
  • Gespecialiseerde therapeuten
  • Hoge klantentevredenheid
BEL NAAR (FYSIOTHERAPIE)
BEL NAAR (OSTEOPATHIE)
STUUR ONS EEN MAIL

    * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.