Individuele trajecten

Merk je dat je als teamleider, manager of directeur dat je steeds tegen dezelfde fysieke problemen aanloopt maar ook als er veranderingen zitten in prestaties op mentaal vlak bijvoorbeeld concentratie of focus.
Dan kan een individueel traject misschien uitkomst bieden op deze problemen, hoe kort of lang ze ook al aanwezig zijn, aan te pakken en op te lossen!

In ons huidige zorglandschap met heel veel specialisaties en nog meer therapeuten zien veel mensen door de bomen het bos niet meer voor wat ze nodig hebben. Vanuit onze integrale visie op zorg en gezondheid kunnen wij jou daar mee helpen!
Zo hoef je niet zelf de eigen zorg en het traject te bepalen maar zullen wij na een intake samen met jou een plan maken en bespreken hoe jij weer terug naar optimaal functioneren wordt gebracht.

Dit kan ook zeker nuttig zijn als een werknemer vast dreigt te lopen, zo kunnen wij vaak verzuim verkorten en eventueel zelfs voorkomen. Daarbij voelt de werknemer zich serieus genomen en geeft dit een mentale boost om zich nog meer in te zetten voor de werkgever.

Op de werkvloer moet ook een cultuur worden gecreëerd dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen gezondheid maar de werkgever hier een actieve rol in wil spelen in het faciliteren van gepaste en goede hulp als het nodig is.

Investering Individuele Trajecten

Een intake duurt anderhalf uur inclusief nabespreking, kosten hiervoor zijn 250,- ex BTW.

Trajecten zijn maatwerk en kosten worden verantwoord in de offerte naar aanleiding van een intake.