Fysiotherapie in Oldenzaal - Vesta Twente

Fysiotherapie in Oldenzaal

Gaat het bewegen (nog) niet zoals je wilt? De fysiotherapeuten van Vesta Twente in Oldenzaal staan voor je klaar. Bijvoorbeeld na een ongeval of blessure, maar ook bij klachten na een operatie of bij ziekte. Of je nu kinderfysiotherapie of gewone fysiotherapie gaat, sportief of niet: wij helpen je graag verder. Dat doen we met advies, behandeling, begeleiding en coaching. Op een persoonlijke manier en altijd op basis van plezier: we maken bewegen weer leuk.


Vakkundige specialist in bewegen

Naast de algemene bacheloropleiding fysiotherapie volgden onze fysiotherapeuten in Oldenzaal ook diverse specialistische vervolgopleidingen en cursussen. Bijvoorbeeld op gebied van sport, kinderfysiotherapie of gespecialiseerde behandelmethoden zoals dry needling en FDM I&II. Onze fysiotherapeuten in Oldenzaal zijn BIG geregistreerde professionals en lid van de Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Je bent bij ons dus verzekerd van kwaliteit.


Fitnessruimte en zwembad

De behandelingen vinden plaats in onze praktijkruimte, maar we maken ook gebruik van de fitnessruimte van Approach Fitness en het verwarmde zwembad van Vondersweijde. Zo kunnen onze fysiotherapeuten zo optimaal mogelijk een behandelplan voor je samenstellen.